TALPMASSZÁZS DEBRECENBEN

Talpmasszázs Szék - magnolianailstudio.hu

“Ép Testben, Ép Lélek”

Talpmasszázs Debrecenben

Ne azért küszködj, harcolj és dolgozz, hogy a végén a mindennapos stressz és megállás nélküli hajsza teljesen leépítse az önbizalmad, barátságot, szeretetet, családot és egészséged! A talpmasszázs egy nagyon jó “gyakorlat” ahhoz hogy karbantartsd az immunrendszered, megismerd önmagad és olyan relaxációs élményt nyújt, ami ápolja a lelket is! Testünk képes az öngyógyításra és a rendszeres talpmasszázs egy tökéletes eszköz ahhoz, hogy ezt elősegítse és harmóniát teremtsen a fizikai és szellemi teljesítményünkben.

Talpmasszázs Debrecenben, ahogy még nem próbáltad!

Stúdiónkban mindig arra törekeszünk, hogy maximális kényelmet biztosítsunk vendégeinknek és prémium minőségű, egyedi anyagokkal dolgozzunk. Szolgáltatásaink bővítését és ezek lehetőségeit folyamatosan figyeljük és megpróbálunk az igényeknek megfelelni. Ezen túl a prémium kézápolás és lábápolás mellett, minőségi talpmasszázsban is részed lehet. Legújabb szolgáltatásunk iránt nagy az érdeklődés és úgy gondoljuk, hogy tökéletes kiegészítője Stúdiónknak. Egyedülálló élmény a már megszokott nyugodt környezetben kiváló minőségben!

Augusztus elsejétől hölgyek számára bemutatkozik nálunk:

 

”MERT MEGÉRDEMLED TALPMASSZÁZS”

1 alkalom, 60 perc – 5,700 Ft

  • Hidratáló Lábáztatás (természetes vérkeringés javítása)
  • Krémes Lábradír (elhalt hámsejtek eltávolítása, bőr frissítése)
  • Ízületek bemelegítése, lazítása
  • Teljes talpmasszázs (minden reflex zónát megdolgozva) hidratáló és fiatalító balzsammal

Több mint egy masszázs!

A hangsúlyt a relaxációra, harmóniára és lábápolására is fektetjük a hagyományos masszázs előnyei mellett. Számunkra nagyon fontos, hogy a piacvezető egyedi termékek, amiket használunk, ugyanolyan jótékony hatással legyenek a bőrre, mint maga a masszázs a testre és lélekre. Egy teljes óra, amikor megszűnik a külvilág, pihenünk, kikapcsolódunk, és energiával töltődve távozunk! Neked szenteljük ezt az időt, mert megérdemled!

Nagyon fontos a folyadék (víz) bevitele, ezért közvetlenül a talpmasszázs után minden kedves vendégemnek ajánlott. Ez segít a méregtelenítő folyamat beindításában annak érdekében, hogy minél hamarabb jól érezzük magunkat.

Időpontért keress bennünket bátran Social Media elérhetőségeinken, vagy hívd a 06 70 368 0760-as számot!

 

VÁROK MINDENKIT SZERETETTEL!